Dagschema

07.30 uur tot 09.30 uur
Kinderen worden door de ouders/verzorgers gebracht. Tijdens het brengen kunnen de ouders hun dag rustig beginnen met een gesprekje met de pedagogische medewerkers.

09.30 uur

We starten voor de kinderen die het willen in de kring voor een liedje, verhaaltje of gezellig kletsen, de andere kinderen mogen door met vrijspelen. Daarna gaan we met z’n allen fruit eten en water/limonade drinken. Daarna is het tijd voor één of meer activiteiten zoals voorlezen, knutselen, zingen en puzzelen. Kinderen mogen ook vrij spelen. Op sommige dagen zullen wij ook muziek maken met de kinderen en koken. 


11.45 uur
We gaan onze handen wassen en dan aan tafel voor een broodmaaltijd. De grotere kinderen mogen zelf proberen hun broodje te smeren.


12.45/13.00 uur
De dreumesen en de jongste peuters gaan slapen, de andere kinderen kunnen fijn gaan spelen. 


15:30 uur
Tijd om een cracker te eten en thee/water/limonade te drinken. Daarna is er gelegenheid tot vrij spel of een gezamenlijke activiteit.

16.30 uur
Vanaf dit moment kunnen de kinderen opgehaald worden door hun ouders/verzorgers/

De kinderen die tegen 18:30 opgehaald worden, kunnen nog een soepstengel en iets te drinken krijgen. Voor baby’s is er een extra fles. 

Tot 18.30 uur
De kinderen spelen tot ze door de ouders/verzorgers worden opgehaald. Tijdens het ophalen kunnen de ouders/verzorgers met de pedagogische medewerkers de dag door nemen en eventuele bijzonderheden bespreken.

Waar mogelijk zullen wij met de kinderen zoveel mogelijk naar buiten gaan. Ook als het weer iets minder is zullen wij met gepaste kleding in de buitenlucht spelen.


Baby’s
Baby’s hebben een eigen slaap- en eetritme en daarom hun eigen dagindeling. Uiteraard zullen wij voor de baby’s ook diverse activiteiten organiseren, zoals: muziek maken, verven met de handen,  zintuigen oefeningen ) etc. Voor baby’s wordt in overleg met de ouders een voedingsschema gehanteerd.